середу, 23 листопада 2011 р.

Ваврин проти Беркута?

Між прихильниками опозиції, які проводили мітинг на честь річниці Помаранчевої революції на Майдані незалежності у Києві та співробітниками спецпідрозділу "Беркут" сталася сутичка. На фото впізнається відомий дрогобицький БЮТівець Михайло Ваврин. Доречі колишній очільник дрогобицької міліції.

 Учасники акції завершили мітинг на честь Дня свободи на Майдані Незалежності і рушили по Хрещатику в бік Бессарабської площі. При спробі прихильників Тимошенко вийти на проїжджу частину Хрещатика, "Беркут" відтіснив їх, вишикувавшись кордоном вздовж вулиці Хрещатик з боку Головпоштамту убік Бессарабської площі.

Учасники акції несли в руках партійні прапори БЮТ, Коаліції учасників помаранчевої революції (КУПР), державні прапори; також вони скандували "зека геть". Після зіткнення з "беркутівцями" вони зупинилися біля Головпоштамту на Хрещатику. Раніше також завершився мітинг представників Всеукраїнського Загальновійськовий союз (лідер - екс-нардеп від Партії регіонів Олег Калашников).

Кілька сотень співробітників спецпідрозділу "Беркут" вибудували кордон на протилежній від Головпоштамту стороні Майдану Незалежності, щоб перешкодити переходу учасників акції на сторону, де монтується новорічна ялинка.

Однак, після цього опозиціонери спустилися в підземний перехід біля перетину вулиць Хрещатик і Прорізна, перейшли на протилежний бік Хрещатика і повертаються до Майдану Незалежності.
Лідери демонстрантів у гучномовці заявляють, що мають намір йти на Майдан і провести акцію біля стели Незалежності. Саме там вони спочатку і мали намір провести свою акцію, проте суд заборонив її проведення. Вони співають державний гімн України, скандують "Слава Україні", революція "," Свободу не спинити ". Колону очолюють активісти КУПР, а також серед них мітингувальники з кількома прапорами" Батьківщини ".
"Подробності-юа"

2 коммент.:

Роки сказав...

Мент дубасил людей. Теперь менты дубасят мента. Завтра люди будут дубасить ментов?

Анонім сказав...

Пенції не вистачає а Юлька башляє нормально...

Дописати коментар