четвер, 10 листопада 2011 р.

"Безпредєл" в Універсал Банку

На нашу електронну пошту надійшов лист від читача, подаємо без змін - "Взяв в Універсал Банку у 2010р. кредит на придбання квартири. Якою він мені кров'ю дістався, словами не передати. Скажу лише, що незважаючи на своєчасне надання всіх необхідних довідок (навіть самих безглуздих), незважаючи на перший внесок в розмірі 50% вартості квартири, узгодження заявки затягнулося на 1,5 місяці.
За цей час закінчився термін завдатку за квартиру, пощастило, що продавець квартири виявився порядною людиною і не став розривати домовленості.
У день видачі кредиту, незважаючи на те, що до того часу всі можливі документи та довідки вже були узгоджені з Києвом, оформлення документів тривало з 9 години ранку до 8 години вечора.
Отримавши кредит, подумав, що найстрашніше вже позаду. Не тут-то було. Про те, що в разі дострокового погашення кредиту будуть застосовані штрафні санкції попередили одразу, але цим справа не обійшлась. Погашаю достроково 10 тис. грн, оформляю відповідну заяву, плачу з цієї суми штраф за дострокове погашення. Прихожу через тиждень, дізнаюся, що банк зарахував лише 9 тис. грн, 1 тис. грн лежить у мене на рахунку «мертвим грузом». Дізнаюся чому, посилаються на особливості електронної програми, за роз'ясненнями відсилають до Києва. Як підсумок, залишок мого поточного боргу на 1 тис. грн більше, поточний щомісячний платіж більше, а щоб цю злосчасну 1 тис. грн зарахували в дострокове погашення, мені необхідно написати повторну заяву і повторно заплатити штрафні санкції.
Виходить що я штрафні санкції заплатив впусту. Звоню на гарячу лінію 8(800)... там горовять звертатись у відділення, звертаюсь у відділення там кажуть звоніть на 8(800)...
Замкнуте коло. На письмові звернення в Київ не відповідають.
І це був не поодинокий випадок. Кожен раз виникали якісь нові приколи, які були спрямовані на одне - здерти з мене побільше грошей. Більш непрозорого, закритого і шахрайського банку важко собі уявити.
Шкодую, що зв'язався саме з цим банком. Раджу всім, оминати цю фінансову установу десятою догогою.
Володимир Смик.

3 коммент.:

роман сказав...

Бандитський банк. Обходити його деятою дорогою.

Анонім сказав...

так! в той банк як зайдеш то вийдеш без штанів... ще тебе дурним зроблять

НБУ сказав...

А які банки внас нормальні? Але Універсал і Прівєт то найгірші. Універсал тебе тихо намахує а як починаєш щось виясняти то тупо ставить тебе в "ігнор" і не реагує а Прівєт навпаки голосно відгавкується і робить з тебе дурного. Капут їм скоро всім...

Дописати коментар