вівторок, 29 листопада 2011 р.

Ударимо байдужістю по владі?

Хух! Здається, вже вляглися пристрасті по відзначенню сьомих роковин Майдану. Тепер можна без емоцій оцінити ситуацію, в якій ми всі опинилися. Якби хтось ще 5-7 років тому сказав, що чергову річницю Помаранчевої революції країна буде зустрічати з Тимошенко за ґратами, заборонами, штрафами та сутичками з міліцією за саму лише спробу святкування дня Свободи, ніхто б не повірив. Сюрреалізму картині додала акція Калашнікова та безглузде пояснення заборони мітингу з боку КМДА.

пʼятницю, 25 листопада 2011 р.

У Дрогобичі виявили БМВ Х5 з підробленим номером кузова

23 листопада у Дрогобичі працівники ДАІ за порушення правил дорожнього руху зупинили автомобіль «БМВ Х5», за кермом якого перебував 26-річний житель Трускавця. Під час перевірки номерів агрегатів встановлено, що номер кузова набито кустарним способом, а дублюючі таблички – відсутні. Автомобіль доставлено на арештмайданчик у Дрогобич.

У Трускавці місцевий депутат намагається нажитися на підприємцях

Один з депутатів Трускавецької міської ради вимагає від місцевих підприємців, які працюють в туристичній сфері, по 1,2 тис. грн на хабар для судді. Вказаний депутат, є власником 14 рекламних стендів, на яких рекламу про свої послуги розміщують 12 туристичних фірм. Саме з цих підприємців депутат намагається зібрати по 1,2 тис. грн начебто на підкуп судді

середу, 23 листопада 2011 р.

Ваврин проти Беркута?

Між прихильниками опозиції, які проводили мітинг на честь річниці Помаранчевої революції на Майдані незалежності у Києві та співробітниками спецпідрозділу "Беркут" сталася сутичка. На фото впізнається відомий дрогобицький БЮТівець Михайло Ваврин. Доречі колишній очільник дрогобицької міліції.

Частина жителів вул. Сагайдачного проти мобільного зв'язку. Що робити решті?

У Дрогобичі епопея з базовою станцією мобільного зв’язку на даху автошколи ТСОУ на вул. П. Сагайдачного триває. Попри те, що після протестів мешканців сесія міської ради прийняла рішення, яким скасувала рішення міськвиконкому на встановлення антени стільникового зв’язку, базова станція і далі стоїть на даху автошколи. Бездіяльність мобільного оператора обурила мешканців

Апеляційний суд заборонив приватизовувати кафе «Пельменна» у Дрогобичі

Приватизацію кафе «Пельменна», яке міська влада Дрогобича хотіла сьогодні, 21 листопада, продати на конкурсі, призупинив Львівський апеляційний суд. Рішення про заборону вчиняти дії щодо приватизації «Пельменної» апеляційний суд прийняв 18 грудня, задовольнивши позов колективу кафе. Олександр Коростельов висловив впевненість, що влада цього не допустить. «Але час приватизації затягнеться», – каже посадовець.

неділю, 20 листопада 2011 р.

На підприємствах Дрогобича скорочують робітників

Зі слів першого заступника міського голови Олександра Коростельова, на ВАТ «НПК-Галичина» вивільняють 78 працівників пенсійного віку,  доля 200 робітників цими днями вирішується власниками підприємства. «Якщо не буде змінено стандартів і правил гри на ринку нафтопродуктів, то підприємство з нового року може зупинитися

середу, 16 листопада 2011 р.

У центрі Стрия автомобіль в’їхав у вітрину піцерії

Сьогодні о 08:20 у центрі Стрия бус Форд на шалений швидкості в’їхав у вітрину піцерії «Нью-Йорк». За кермом, сидів ймовірно п’яний водій, який віз до школи доньку. На щастя, ніхто не постраждав. Заклад у цей час ще закрито для відвідувачів і всередині були тільки працівники піцерії. Перехожі встигли відскочити від машини. Ні правоохоронців, ні швидкої до 9:00 на місці події не було. Водія затримали працівники піцерії.

вівторок, 15 листопада 2011 р.

Вулиці Дрогобича освітять світлодіодними світильниками

У Дрогобичі презентувати пробний вуличний світлодіодний світильник, виробництво яких освоює ДКП «Екран». Перші світильники вже з’явилися на вул. А.Міцкевича і Б.Лепкого і радують Дрогобича хорошим освітленням. Зі слів директора підприємства Андрія Баб’яка, світильник споживає максимум 80 Вт електроенергії за годину.

пʼятницю, 11 листопада 2011 р.

"КИЇВСТАР-GSM" - на незаконних побігеньках у міліції ?

Сенсаційна інформація прозвучала з вуст колишнього керівника вінницького відділення компанії «Київстар» на слуханні в суді «порносправи» Дмитра Гройсмана. Відкрите судове засідання за обвинуваченням вінницького правозахисника Дмитра Гройсмана у розповсюдженні порнографії і нарузі над офіційно неіснуючим Державним Гербом України пролило світло на деякі факти, які будуть цікаві багатьом.

четвер, 10 листопада 2011 р.

"Безпредєл" в Універсал Банку

На нашу електронну пошту надійшов лист від читача, подаємо без змін - "Взяв в Універсал Банку у 2010р. кредит на придбання квартири. Якою він мені кров'ю дістався, словами не передати. Скажу лише, що незважаючи на своєчасне надання всіх необхідних довідок (навіть самих безглуздих), незважаючи на перший внесок в розмірі 50% вартості квартири, узгодження заявки затягнулося на 1,5 місяці.

На вул. Самбірській знайшли тіло немовля

В Дрогобичі, на вул. Самбірській біля будинку 108/5. знайшли підкинуте тіло немовля. За не підтвердженою інформацією прибиральниця відібрала тіло дитини в собаки.

вівторок, 8 листопада 2011 р.

З вулиць Дрогобича зникли 45 дорожніх знаків

У Дрогобичі відбулося виїзне засідання комісії з безпеки руху, під час якого було проведено інвентаризацію дорожніх знаків. Про це повідомляє директор департаменту міського господарства-заступник міського голови Андрій Янів. Зі слів посадовця, з вулиць міста зникло 45 дорожніх знаків інформаційного характеру

четвер, 3 листопада 2011 р.

У Дрогобичі діє 35 базових станцій мобільного зв’язку

Сесія Дрогобицької міської ради заслухала інформацію першого заступника міського голови Олександра Коростельова про ситуацію зі встановленням на тернах Дрогобича базових станцій мобільного зв’язку. З його слів, у Дрогобичі і Стебнику діє 35 таких станцій. Вони належать операторам «Київстар» (17), «МТС» (9), «Лайф» (6), «Білайн»(3).

вівторок, 1 листопада 2011 р.

На сесії Дрогобицької міськради знову говоритимуть про радіовипромінювання на вул. Холмській

28 жовтня, під головуванням міського голови Олексія Радзієвського розпочала роботу 11 сесія Дрогобицької міської ради. Депутати планують розглянути приблизно 20 питань, які внесли до порядку денного. Серед них – виконання депутатських звернень, внесення змін до бюджету, визначення площ прибудинкових територій, питання приватизації і оренди, земельні, встановлення плати з власників рекламо носіїв та інші.