суботу, 31 грудня 2011 р.

Біля 1-ї школи перевернувся автомобіль.

Сьогодні вночі у Дрогобичі, по вул. Сагайдачного, біля 1-ї школи сталося ДТП внаслідок якого легковий автомобіль перевернувся на дах.

вівторок, 27 грудня 2011 р.

У Дрогобичі знову крадуть автомобільні номери.

У Дрогобичі почастішали випадки крадіжки автомобільних номерів. Як правило номери знімають з автомобілів припаркованих вночі біля будинків.

пʼятницю, 9 грудня 2011 р.

Для футбольних фанів у в’язниці Дрогобича підготували місця

Для агресивних футбольних фанів готують місця – за гратами. Півсотні хуліганів готова прийняти дрогобицька в’язниця. Тим часом польські та українські охоронці тюрем підписали меморандум про співпрацю на «Євро-2012». Обмінюватися досвідом корисно – кажуть польські гості.

середу, 7 грудня 2011 р.

У Дрогобичі горів автомобіль

Пожежа трапилась по вул. Карпатській, у Дрогобичі. Вогонь охопив металевий гараж розміром 4 х 6 м, який належав 62-річному власнику. В результаті пожежі полум’я знищило автомобіль та пошкодило стіни гаражу на площі 20 кв. м. МНС з'ясовує причини пожежі.

неділю, 4 грудня 2011 р.

Ми вороги держави?

У той час, як багато ЗМІ і блогери висміюють можливість тотального стеження за населенням за допомогою високотехнологічного обладнання, ПЗ, за своїми можливостями схожого з вірусами і троянами, але набагато більш потужного, скандально-відомий інтернет-ресурс WikiLeaks опублікував першу частину документів, які доводять протилежне .

У Дрогобичі буде проведено перший земельний аукціон

На 30 грудня запланований перший у районі земельний аукціон. На торги виставлені три ділянки: в с. Раневичі, площею 4 950 кв. м, стартова ціна 81 582 грн; в с.Станеля, площею 4 000 кв.м, стартова ціна 65 583 грн, в с. Ріпчиці, площею 2 100 кв.м, стартова ціна 26 988 грн. Ділянки розташовані за межами населених пунктів

У Дрогобичі новий супермаркет

На вул. Грушевського відкрився супермаркет "Колібріс" на зло конкурентам а на користь... кому? На сесії міськради один дрогобицький депутат, також власник мережі продуктових

пʼятницю, 2 грудня 2011 р.

У Дрогобичі 12 сесію міської ради розпочали молитвою

2 грудня, розпочала роботу 12 сесія Дрогобицької міської ради. За пропозицію міського голови Олексія Радзієвського після виконання Гімну України о. Михайло Бачинський (Українська автокефальна православна церква) і о. Тараса Герасимчука (Українська греко-католицька церква) провели молитву за успішну роботу народних обранців для добра громади.

Україна в міжнародних рейтингах: шокуючі дані

Опубліковані узагальнені результати Україна в рейтингах міжнародних організацій у різних сферах життя. Країна займає третє місце в Європі за кількістю автомобілів класу люкс, і в той же час чверть українців живуть за межею бідності.

У Дрогобичі вже третій день міліція охороняє предмет, схожий на снаряд

Вже третій день поспіль у Дрогобичі поблизу приміщення заслуженого ансамблю пісні і танцю «Верховина» лежить невідомий предмет, подібний на снаряд часів Другої світової війни. Цей предмет, подібний на снаряд, 28 листопада викопав екскаватор під час проведення земляних робіт із заміни водопровідної мережі на вул. М. Заньковецької.