неділю, 4 грудня 2011 р.

У Дрогобичі новий супермаркет

На вул. Грушевського відкрився супермаркет "Колібріс" на зло конкурентам а на користь... кому? На сесії міськради один дрогобицький депутат, також власник мережі продуктових
магазинів, піднімав питання проти створення стоянки для авто напроти Колібріса. Буцімто частину газону ліквідували. Невже за жителів дбав? Скоріш за себе і проти конкурента. А на одному дрогобицькому блогу піднявся цілий вир коментарів про "провальне" відкриття Колібріса і який це поганий магазин, правда в одній стилістиці і з однаковими помилками. Кому зашкодить новий магазин? Хіба що конкурентам. А покупцям? Думаю, що покупці тільки виграють. Як магазинів буде більше вони конкуруватимуть і дбатимуть про кращий товар і ціни.
Ольга Жук.

8 коммент.:

Анонім сказав...

Магазин як магазин. Явно кращий ніж розводилово типу Океану і Ромашки. Може щось і дешевше. В Сільпо або Фуршеті мені більше подобається.

Анонім сказав...

ціни менші не будуть, і конкуренція тут до нічого, в таких супермаркетах ціни встановлюються з центральних офісів, а їм все одно чи є в Дрогобичі інші ціни. Тут лише уважно акційні пропозиції читати

Ірина сказав...

Тільки плюс, що є новий магазин. Чи він потрібний, про це говорять черги на касах. А відносно конкуренції то в Ромашчі будуть менше обважувати а в Океані менше гнилої риби продавати як під боком буде більше магазинів з нормальним товаром.

Анонім сказав...

Відкриття було стрімким, проте передчасним, а обслуговування на дуже низькому рівні, зокрема по сьогоднішній день немає половини цінників на товар, що створює клієнтам ряд незручностей та суперечить ЗУ "Про захист прав споживача". Крім цього, ціни на більшість асортименту товару значно вищі, ніж в інших магазинах міста Дрогобича. (Дешевшим є лише неякісний або частково зіпсутий товар!)

Олег сказав...

Краще ніж Ромашка і Океан, гірше ніж Фуршет та Сільпо

Анонім сказав...

на кожного мешканця по супермаркету

Анонім сказав...

Нормальний магазин, нормальне обслуговування! Може досить вже чорним піаром займатись? Мені там наприклад все сподобалось, так що не п....діть! :)

Анонім сказав...

Повністю підтримую останній коментар)!

Дописати коментар