пʼятницю, 21 жовтня 2011 р.

Через інцидент у Нагуєвичах покарано керівництво Дрогобицької міліції

Через інцидент з Іриною Фаріон у Нагуєвичах покарано керівництво Дрогобицького РВ міліції та заступника начальника ГУ МВСУ у Львівській області Михайла Курочку. Як повідомив 18 жовтня на сесії голова Львівської облради Олег Панькевич, до обласної ради надійшов лист з цього приводу за підписом начальника ГУ МВСУ у Львівській області Богдана Щура.

А саме, як зачитав Панькевич, за прорахунки в забезпеченні охорони громадського порядку начальника Дрогобицького РВ та його заступника притягнуто до дисциплінарної відповідальності. Заступнику начальника міліції Львівщини Михайлу Курочці оголошено сувору догану за відсутність належного контролю за охороною громадського порядку під час проведення заходів з нагоди 155-ї річниці від дня народження Івана Франка.

Також, як повідомив головний міліціонер Львівщини, проведено заняття з особовим складом міліції з метою недопущення непорозумінь та подальшого сприяння депутатам у виконанні їх депутатських повноважень.

Нагадаємо, 28 серпня у селі Нагуєвичі двоє чоловіків в цивільному намагалися не допустити депутата Ірину Фаріон на сцену для виступу на урочистостях з нагоди 155-ї річниці з дня народження Івана Франка. У ВО «Свобода» потрактували цей інцидент як напад на депутат обласної ради.
zik.ua

0 коммент.:

Дописати коментар