середу, 1 лютого 2012 р.

Веб-конференція з Людиною року - Олексієм Радзієвським

Олексій Радзієвський - лауреат програми «Людина року-2011» в номінації «мер року». Мер Дрогобича відвідає прес-студію «Сьогодні Мультимедіа» з веб-конференцією, розповість про про особливості роботи на своїй посаді і відповість на питання інтенет-користувачів.
http://conferences.segodnya.ua/29_radzievskiy_chat

Олексій Васильович Радзієвський - чинний мер міста Дрогобич Львівської області. Він обіймав цю посаду в 1998-2002 рр.., А в 2010 році був обраний на посаду міського голови вдруге. Народний депутат України п'ятого скликання.

Загальнонаціональний проект «Людина року» («Людина року») - найпопулярніший і успішний суспільно-рейтинговий проект Україна. Програма передбачає щорічне визначення експертами найбільш відомих особистостей України та зарубіжжя. Отримання титулу «Людина року» виходить з основного кола номінацій, які охоплюють найважливіші сфери професійної та громадської діяльності країни.

Питання користувачів (8)
magmag, 31 січня, 14:07: Олексію Васильович, Що робіться на рівні міської влади для того, щоб українці відвідувалі таке древнє місто Як Дорогобіч и знали про нього Більше?

Відповідь: Запитання надзвичайно актуально. Нашому місту Вже бліько 1000 РОКІВ. Для того, щоб вивести місто на якісно новий Рівень, ми пріділяємо УВАГА мистецтва, культурі, Історії нашого Міста. Нещодавно я БУВ я польському місті Сянок, з яким ми підтрімуємо Дуже теплі Відносини, я дивився, Яку величезних роль пріділяють питання Історії та культури - у них потрібно вчітіся. Крім того, треба популярізуваті ДІЯЛЬНІСТЬ Міста Дрогобича. Перше за все, потрібно поліпшіті інфраструктуру Міста, щоб вуліці и провулкі булі освітленімі, а дороги вісокоякіснімі. Коженов будинок Дрогобича - Це культурна пам'ятка. Ми будемо реставруваті ці об'єкти и залучати турістів.

fanat22, 31 січня, 14:37: Коли ж Нарешті закінчіться реконструкція стадіону "Галичина"? Адже обіцялі но до кінця осені? А Це галі й лося проблемні питання ...

Відповідь: Це наслідок незадовільної організації роботи генеральним підрядніком, Який, на жаль не впорався Зі Своєю роботів - Це київська структура. Мі вжівемо усіх заходів Щодо цього

Nikolay_V, 31 січня, 16:06: Якщо я не помиляюся .. ви двічі були мером.Что вважаєте своєю найбільшою заслугою перед городянами? І, якщо чесно, що хотілося б змінити на краще, але поки не вийшло?

Відповідь: відповідаті на Це питання и просто, и нелегко. Що вдалось сделать в 2011? Мі Вийшли на сістемність Нашої роботи, Що має величезних значення. Коженов чиновник повинен знати, Що ВІН має робіті и Як звітуватіся перед громадою. Що не вдалось сделать? Безумовно, Дрогобич відображає життя в Україні загаль - Це невіддільні явищем. Мі намагаємося сделать так, щоб життя в нашому місті Було Зручний, а інфраструктура достатності розвинення и якісною - для усіх жітелів Міста. Необхідно підсіліті УВАГА проблемі розвитку культури та мистецтва. У нас є Драматичний театр ім. Юрія Дрогобича, ВІН дарує Своє мистецтво на Цілий Регіон, трупа працює, но Безумовно умови роботи творчого колективу треба поліпшуваті. У нашому місті 12 народних колектівів, функціонує музичне училище ім. Барвінського, про Це не треба забуваті и поліпшуваті стан культурного розвитку

Obiznanyj, 31 січня, 17:21: Хочу підняті питання доріг в Дрогобііч. Смороду в жахлівому стані ... Коли Нарешті вірішіться питання об'їздної дороги та розвантаження центру через будівництво транспортної роз'язкі на вуліці Наливайка?

Відповідь: Можу однозначно Сказати, Що будівництво цієї дороги буде віднесено до БУДІВНИЦТВА магістральніх доріг республіканського чи обласного значення. Наразі дорога Дрогобич-Самбір, Що є дорогою до Євро-2012, буде якісно відбудована. Причина одна - відразу усе охопіті неможливим. Це стає можлива Лише крок за кроком. Що стосується цієї дороги - там усе буде в порядку.

press-studio, 01 лютого, 09:38: [питання задано до початку веб-конференції через e-mail-клієнт прес-студії "Сьогодні Мультимедіа"] У вашій передвіборчій Програмі Було вказано, Що ВСІ заплави запрацюють: кранове, Долотний, Газової апаратура, нафтопереробний. Альо за фактом Усі смороду стояти, а нафтопереробний закрили. Чому так трапом?

Відповідь: Це Запитання до міського Голови Дрогобича, но, однозначно І не Лише до нього. Великі підпріємства є приватними, тому Відповідальність лежить и на господареві об'єкту. Дрогобич Завжди БУВ великим промисловим центром області, де є унікальні підпріємства. Наприклад, долотний завод продукує унікальне прохідно-бурильні обладнання, Яке корістується попиту и за кордоном. Зараз там навідні лад, скоро завод запрацює у нормальному режімі. Або, Наприклад, завод автомобільніх кранів. На цьому підпріємстві зараз є нарощування обсягів виробництва, розшірено технологічні можлівості, набіраються Нові темпі. Або Стебніцькій калійній комбінат - відмивання ВІН повністю належить державі. Досі дівуюся, Чому йо НЕ приватизуються, Чому НЕ прийде якісний управлінець І не наведе там лад. Думаю, Що це питання Допоможи вірішіті держава.

press-studio, 01 лютого, 09:41: [питання задано до початку веб-конференції через e-mail-клієнт прес-студії "Сьогодні Мультимедіа"] Олексію Васильович, які є реальні проекти з популярізації нашого Міста Як туристичного об'єкта? Чи робіться Щось для цього в місцевій владі?

Відповідь: ще немає відповіді

press-studio, 01 лютого, 09:53: [питання задано до початку веб-конференції через e-mail-клієнт прес-студії "Сьогодні Мультимедіа"] Чому прізупінено Усі роботи по ремонту міського стадіону? Чому НЕ розпочалі Знову? Коли планується?

Відповідь: ще немає відповіді

press-studio, 01 лютого, 10:23: [питання задано до початку веб-конференції через e-mail-клієнт прес-студії "Сьогодні Мультимедіа"] Шановний пане заходів, хотілося б почути, які Проблеми сьогоднішнього Дрогобича найболючіші та потребують негайного Вирішення ? Які кроки для цього робляться володію на місці?

Відповідь: У нас функціонує надійне забезпечення питного водою, без збоїв працює система теплопостачання. У цьому році лікарні, дітсадкі, Громадські установи переведемо на покращення систему Постачання питного водою. Існує надзвичайно Важливе проблема ЯКОСТІ доріг, ми почал працюваті у цьому напрямки. Існує проблема теплопостачання - Перша за все, застаріле обладнання. Завершено роботу з моніторінгу економічної ефектівності у пітанні покращення інфраструктурі теплопостачання. Місту потрібно організуваті спортивно інфраструктуру, ті, Що є - Це недостатня. Потрібно спорудіті Льодовий палац в центре Міста, ми сподіваємося на допомог держави у цьому пітанні. Потрібно реорганізуваті систему охорони здоров'я. Адже Дрогобич - Це центр агломерації, сюди стікається більшість її мешканців. Мі сподіваємось на ті, Що ця реформа піде у нас швидких темпами.

Meduk 2 години тому

Чому не можна налогодіті старий басейн, Який успішно Працювало у Дрогобічі. ЯКЩО Немає коштів Чому не можна залучіті пріватніків до цього.

  katrina_8712 2 години тому

На скількі активно відбувається Залучення машканців Міста до процесів Прийняття рішень та Управління містом? Наскількі активно та дієво відбувається Співпраця Між представниками міської влади та неурядовімі організаціямі Міста. Наведіть, будь ласка, приклад успішності Такої взаємодії.

 Meduk 2 години тому

Шановний Олексій Васильович, очевидно для того щоб стати мером року, Ви зроби все необхідне, Щоб не Було глобальних скорочень в медицині Дрогобича. Наскількі відомо в 2012 році буде недофінансування медицини Більше Ніж на одну третю. Як ви бачите розв'язання цієї проблеми у звязку з тім, Що згідно з указом Президента до кінця 2012 року має буті підняття зарплати медика на 30 відсотків.

  Violettina 23 годин тому

Шановний пане мер, хотілося б почути, які Проблеми сьогоднішнього Дрогобича найболючіші та потребують негайного Вирішення? Які кроки для цього робляться володію на місці?




2 коммент.:

Анонім сказав...

Йой...

Анонім сказав...

Який мер таке і місто. Риба гниє з голови. Поки будуть керувати містом "Всеукраїнські Лауреати Премії Людина Року, Найкращі Мери України, Заслужені Нардепи...і т.д і т.п. " будем продовжувати існувати як бидло в реальності - і жити як "процвітаюча громада" на словах і липових номінаціях...

Дописати коментар