четвер, 2 лютого 2012 р.

В Україні взламано сайти Президента та МВС

Станом на 11:00 не працюють сайти Національного банку України та Антимонопольного комітету, з великими труднощами відкриваються сайт Державної податкової служби, Кабінету міністрів і президента України. Третій день "лежить" сайт МВС, з вечора середи не завантажуються сайти СБУ і Партії регіонів.

Начальник прес-служби МВС Володимир Поліщук не зміг назвати приблизні терміни відновлення роботи офіційного сайту.
"Поки не можемо назвати терміни", - сказав він.
За його словами, співробітники МВС разом із співробітниками компанії, яка є розробником програмного забезпечення та структури сайту МВС, з'ясовують, які технічні проблеми потрібно вирішити, щоб налагодити роботу сайту.
"Можливо, для цього потрібно буде закуповувати нове захисне обладнання", - зазначив Поліщук.
Він також додав, що це може знадобитися у зв'язку з тим, що система МВС не дуже потужна, тому що сайт не містить секретної інформації.
Як відомо, 31 січня правоохоронні органи закрили файлообмінник ЕХ.UA за порушення прав інтелектуальної власності.
Користувачі, обурені припиненням роботи EX.UA, поширюють в соцмережах заклики атакувати сайти органів влади на знак протесту.
У багатьох коментарях до події на Facebook містилися прямі вказівки до того, як взяти участь в DDoS-атаці через консоль.
Є навіть ідеї підключити до цієї діяльності хакерську групу Anonymous, що влаштувала атаки на сайти ФБР і міністерства юстиції США.


Міністерство внутрішніх справ створило свої акаунти на Facebook і Twitter.

http://www.facebook.com/mvs.gov.ua

Про це повідомляє прес-служба МВС.
Як сказано у повідомленні, МВС створило у Facebook і Twitter по три своїх акаунти українською, російською і англійською мовами, "на яких, в режимі реального часу, розміщуються всі новини про діяльність міністерства".
"Такі канали інформування українських і іноземних громадян щодо діяльності МВС України з’явилися за дорученням нещодавно призначеного міністра внутрішніх справ України Віталія Захарченка і є одним із способів налагодити більш тісне спілкування органу влади із громадськістю", - заявили у МВС.


3 коммент.:

Анонім сказав...

"Дорогие друзья, я из интернета, я могу сказать, что там происходит. Там просто фейсбуковый шабаш!
Значит, стоят ноутбуки рядами – все везде американское! От! И горы айпедов яблочных. И это на фоне ластэфэма буржуйского. От такое от!
Это просто... Это кошмар! И хочу вам сказать, шо эти ноутбуки не простые, а наколотые.
Люди нажимают
Пуск –> Выполнить –> ping -l 1400 -t -f president.gov.ua
Сделали – нажали еще. От! И она тянется и тянется – рука...

Анонім сказав...

НАРОДУ ОТ ПРАВИТЕЛЬСТВА!Так будьте ”здоровы”, “живите богато” А Мы отправляем ресурсы на запад! Пока вы тут пили, МЫ вас разоряли! Заводы продали, Богатыми стали! И чтобы ни крошки у вас не осталось! И чтобы здоровых детей не рождалось! За ваши ресурсы дадим мы вам шприцев, И спирта цистерны, до Смерти упиться! Наркотики в вены вливайте”богато”! Валяйтесь как свиньи, вблизи вашей хаты! Для НАС вы все быдло, дерьмо, папуасы!Зачем папуасам земные запасы? Вы слышите свиньи, МЫ стали богаты, Теперь мы отнимем у вас ваши хаты. Дадим вам мы пиво, сигареты, секс-фильмы! Курите и пейте, рожайте дебильных! Больные уроды для НАС не опасны – МЫ их уничтожим поддельным лекарством. Вы все постепенно умрете бомжами! И долю такую Вы выбрали сами! И ваша земля НАМ нужна БЕЗ НАРОДА! Мы вас похороним в любую погоду! Так будьте”здоровы”, “живите богато” Насколько позволит вам ваша зарплата. А если зарплата вам жить не позволит – Так вы не живите, — никто не неволит!

Анонім сказав...

Ламайте далі, може щось зрозуміють!

Дописати коментар