середу, 4 січня 2012 р.

В 2012-му Дрогобич буде освітлений і "з фасадами"

Дрогобич в 2012 році буде реалізовувати програму міського освітлення. Про це на прес-конференції 27 грудня повідомив міський голова Дрогобича Олексій Радзієвський. «Я хочу, щоб весь Дрогобич, від центральної частини до самих глухих вуличок, був яскраво освітлений», – зазначив мер. Ліхтарі, в кожному з яких буде 1500 штук світлодіодних елементів
, недешеві, та й виробляють їх не в Україні. Та Олексій Радзієвський, за його словами, згадав про «Схему», згадав про «Граніт» і дав доручення знайти інженерів, фахівців, які б запропонували прийнятний варіант реалізації цієї цільової програми.
Нагадаємо, що в Трускавці проект зовнішнього вуличного освітлення був повністю зреалізований за другої каденції міського голови Лева Грицака (2006 – 2010). Щоправда, частина вулиць потребує покращення освітлення, мова йде про глухі вулички типу Котляревського, Олекси Пристая, Бойківську та деякі інші.
В 2012 році теж запрацює програма «Фасади Дрогобича», повідомив Олексій Радзієвський, а також буде продовжено реалізацію програми «Чиста питна вода».

0 коммент.:

Дописати коментар