вівторок, 1 листопада 2011 р.

На сесії Дрогобицької міськради знову говоритимуть про радіовипромінювання на вул. Холмській

28 жовтня, під головуванням міського голови Олексія Радзієвського розпочала роботу 11 сесія Дрогобицької міської ради. Депутати планують розглянути приблизно 20 питань, які внесли до порядку денного. Серед них – виконання депутатських звернень, внесення змін до бюджету, визначення площ прибудинкових територій, питання приватизації і оренди, земельні, встановлення плати з власників рекламо носіїв та інші.


На вимогу депутата Богдана Іванціва до порядку денного внесено питання щодо радіовипромінювання на вул. Холмській, мешканці якої чисельно прийшли до міської ради.

Нагадаємо, що у Дрогобичі на вул. Хомській відбулось виїзне засідання комісії, створеної міською радою для вивчення ситуації, що склалася у зв’язку з встановленням одним з мешканців вулиці приймально-передавальних пристроїв, про що йшлося у зверненні людей, які проживають на цій вулиці до міського голови і депутатів.

Зі слів першого заступника міського голови Олександра Коростельова, комісія оглянула приміщення і побачила лише 2 звичайних телевізійних антени. «Але мешканці налаштовані агресивно, – каже посадовець. – Ми демонтували всі антени, що були на горищі, всі кабелі. Підготовлено відповідні звернення в міськсанепідстанцію, відділи охорони здоров’я, надзвичайних ситуацій міської ради, інші відповідні служби, щоб провести вивчення причин якихось неприємних відчуттів у мешканців, які створюють проблеми для їхнього здоров’я».

Нагадаємо, що 6 жовтня до Дрогобицької міської ради прийшли мешканці вул. Холмської з вимогою демонтувати радіоелектронну станцію «Рапіра», яку півтора роки тому встановив на балконі будинку №15 один з його мешканців для надання послуг до Інтернету. Люди переконані, що їхньому здоров’ю шкодить робота станції і вимагали її демонтажу.

«Ми ночами не спимо, відчуваємо погіршення здоров’я: у дорослих та дітей йде кров з носа, болять суглоби, м’язи, хребет, відмовляють ноги, люди пухнуть, піднімається кров’яний тиск…», – йшлося у заяві, яку підписало 50 осіб.
zik.ua

1 коммент.:

Анонім сказав...

та прибацана сама 50 підписів намалювала і понесла в міськраду

Дописати коментар