суботу, 15 жовтня 2011 р.

«На кільці – платний проїзд»…

Саме так нерідко повідомляють одне одного наші таксисти по рації про присутність інспекторів на перехресті вулиць Сагайдачного, Чорновола та 22 Січня. «Полювали» тут молодики з жезлами й минулого вівторка. Приміром, зупинили мого знайомого, забрали документи й не віддавали більше півгодини. Хоча й нічого водій не порушив. Єдина «провина» – хорватські номери.
От і взялися міліціянти, за їхніми ж словами, перевіряти «законність перебування водія та автівки на території України». На запитання, чи входить це в повноваження працівників ДАІ, лейтенант Жежора (так назвав себе один з «контролерів», інший відмовився представитися) з погордою мовив: – Ми – не ДАІ, ми – спецпідрозділ обласної міліції, колишня «Кобра». Й пішов перевіряти мікроавтобус «Фольксваген». Що хотіли від того водія ми так і не дізналися, але «мордували» хлопа не менше години…

Щось забагато в нас отих «спец» – повноважень, підрозділів тощо. Складається враження – чим нам менш комфортно, неприємно, гірше, тим більше задоволення отримують люди в формі. А всілякі декларації очільника нашої міліції добродія Могильова про необхідність зменшення перевірок на дорогах, покращення роботи його підлеглих, – порожній звук, як видно. Нічого не зміниться, поки системних змін не зазнає вся структура нашого МВС.

Л.Г.
"Майдан"

3 коммент.:

Анонім сказав...

а їм то десь що ви пишите. вони доїли і будуть доїти терпіл і закон їм не писано. А покарати їх можуть тільки за одне - коли не поділяться з начальством.

Вася сказав...

Це справжні "безпредєльщики" а владі пофіг бо вони їх не чипають

Анонім сказав...

Найгірше, що скаржитись десь - безрезультатно. Суцільна кругова порука. Проста людина без зв'язків і грошей в цій країні ніхто і ніщо...

Дописати коментар