четвер, 6 жовтня 2011 р.

Назад в середньовіччя?

Не встиг вщухнути конфлікт між жителями вул. Сагайдачного та компанією "Київстар" з приводу встановлення антени мобільного зв'язку на автошколі ТСОУ. Як жителька вул. Холмська пані Світлана на сесії міськради озвучила заяву  із 50-ма підписами на пана Терехова, який на свому балконі встановив антену безпровідного Інтернету. Люди переконані, що антена шкодить їх здоров'ю.
Ольга Жук

Нагадуємо, що нещодавно під впливом жителів вул. Сагайдачного, сесія міськради практично без обговорення (35-за) прийняла рішення про скасування рішення міськвиконкому про надання дозволу "Київстар" на встановлення антени на автошколі ТСОУ. Доводи представника "Київстар" про те, що антена відповідає санітарним нормам і покращить якість зв'язку не вразили депетатів. Перевірки відповідності санітарним нормам також не було. Ймовірно також, що "Київстар" звернеться з позовом до виконкому про відшкодування збитків за проведені вже роботи після отримання дозволу. А це сотні тисяч гривень, які заплатить вся громада.
Невже радіофобія деяких наших жителів зупинить розвиток сучасних технологій в місті а депутати будуть приймати рішення не на підставі санітарних норм і держстандартів а щоб виглядати "захисниками громади"?

Ольга Жук

4 коммент.:

Анонім сказав...

Бабки загнались... Скоро будуть мобілки на вулицях забирати бо шкодять і електрику відключать бо шкодить.

Анонім сказав...

Брєд...

Анонім сказав...

Це може бути правда! Тільки Інтернет тут ні до чого. Там 100 м. від Холмської. Біля адмінкорпусу тюрми на вишці громовідводу електропідстанції (видно з дороги) стоїть передавальна антена "Нашого радіо", яка транслює на весь район і має шалену потужність 1500-2000 Ват. (дозвіл можуть мати максимум 200-500). Це в 4000 раз потужніше ніж та антенка на Інтернет і від такої потужності може реально боліти голова і мурашки по тілу. Ну і всі наслідки опромінювання... І ясно, що ніякого санітарного дозволу на таку потужність біля будинків і бути не може.

Я сказав...

да...

Дописати коментар