пʼятницю, 14 жовтня 2011 р.

Звіт ВО «Свобода»

В суботу, 6 жовтня представники влади від ВО «Свобода» звітували дрогобичанам  про свої політичні дії. Ось уже рік, як представники даної партії при владі. Прийшов  час показати жителям міста, що дана політична сила вміє не лише гучно виступати на мітингах, але й реально щось робити для добробуту мешканців.
 
У своєму виступі лідер партії   Олег  Тягнибок  дав відповіді на письмові запитання дрогобичан.  Але промова, на жаль,  зводилась лише до окреслення загальної політичної ситуації в країні. Зокрема, пролунав докір членам  політоб’єднання  «Батьківщина», а також всім землякам-українцям за  байдужість та інертність.  Арешт Юлії Тимошенко, на думку Олега Тягнибока, повинен  був викликати,  якщо не масовий протест українців, то принаймні, активний опір з боку фракції «Батьківщина». «Зараз в даній політичній силі нараховується 20 тис депутатів, кожен з яких має ще по 5 помічників, - зазначив лідер «Свободи».  100 тисяч представників –і  відсутність будь-якого протесту чи демонстрації.  Олег Тягнибок згадав  місцевого депутата Коваліва, що перебував  2 місяці в СІЗО через участь в акції протесту, 9 травня,  Львів.  Лідер даного політичного об’єднання зазначив, що завдяки втручанням  «Свободи», яка  змобілізувала депутатів місцевих рад, п. Коваліву вдалося звільнитися.   До конкретики зробив спробу перейти  п. Задорожний . За його словами,  місто від обласного бюджету отримало 28 млн. грн. на ремонт доріг.  В облраді  піднімаються питання  Підбузького каналізування та Почаєвицького водогону. Голова дрогобицького осередку «Свободи» і пан Задорожний наголосили на питанню, яке єдине з усіх віднесли до рангу вирішених  - відстояння інтересів Дрогобицьких ЗОШ № №3, 5 та 8 на черговій сесії.  Значно більше було названо питань, які лише підніматимуться.  Зокрема, проблема закладів дошкільної освіти (в Дрогобичі  менше дитсадків, ніж в будь-якому місті Львівщини).  Наголошено на тому, що «Свобода» провела 3 позачергові сесії, що стосувалися питань проти скасування звання Герой України Степанові Бандері та Романові Шухевичу, а також радянської символіки на приміщенні воєнної частини, що на Трускавецькій.  Як не прикро, але виступ місцевих свободівців часто набував характеру звичайних виправдовувань . «Що може зробити одна «Свобода» з кількома депутатами в дрогобицькій  міській раді раді?», - неодноразово було наголошено п.Задорожним. «Наша партія не є представлена у виконавчій гілці влади, а саме виконком приймає рішення», - зазначив голова Дрогобицького об’єднання «Свобода» .
       В міській раді Дрогобича  перебуває 50 депутатів,  5  з яких – від  даної політичної сили. В районній раді з 94 депутатів  12 – представники ВО «Свобода».
 Ірина Іванюш
"Дрогобицька газета"

0 коммент.:

Дописати коментар