понеділок, 10 жовтня 2011 р.

У Дрогобичі ні проїхати, ні пройти

У великих житлових мікрорайонах вул. Самбірської та Є.Коновальця дороги у такому стані, що по них вже неможливо не тільки проїхати, але й пройти. Про це заявив 6 жовтня, на черговій сесії міської ради депутат Богдан Звір. З його слів, мікрорайони ще й до того ж погано освітлені – не горять чимало ламп. Особливо це ускладнює життя людей сьогодні, коли швидко темніє.
З приводу цього депутат подав слушну пропозицію: пронумерувати електричні стовпи, щоб депутати мали змогу адресно інформувати міську службу, на яких з них не працюють світильники. «Таким чином для електриків відпаде потреба вмикати вдень світло, щоб визначити яка лампа не горить, – каже народний обранець. – Буде економія електроенергії».

Богдан Звір звинуватив владу, що вона не виконує обіцянок, які дає людям під час прийому громадян. Для прикладу він розповів, що мешканцям будинку № 68 на вул. Самбірській (колишній гуртожиток машинобудівного заводу) і міський голова Олексій Радзієвський, і його перший заступник Олександр Коростельов пообіцяли, що до кінця вересня цього року проведуть заміну лічильників і освітлення будинку. Час сплив і нічого не зроблено, передає кореспондент ЗІКу.

Багато претензій до влади озвучили на сесії народні обранці з приводу безпеки руху. Зокрема, депутат Олег Хрущ навів приклади, коли через відсутність розмітки на пішохідних переходах виникають аварійні ситуації. Подекуди бракує дорожніх знаків, а деякі з них розміщені на висоті 5 м і є непомітними для водіїв. Біля шкіл потрібні так звані «лежачі поліцейські», бодай хоч з асфальту, щоб змусити водіїв пригальмувати у місцях, де можуть на дорозі раптово з’явитися діти. «Обіцяної від влади оптимізації руху транспорту від весни чекаємо і не дочекаємось». – каже Олег Хрущ.

Питання чистоти і порядку хвилює депутата Михайла Ваврина. «Усі стовпи і дерева заліплені усілякими афішами, які вітер і дощ перетворили у сміття, що псує вигляд Дрогобича», – зауважив народний обранець. З його слів, за попередньої влади, у цьому було наведено порядок – всі стовпи і дерева очистили від різноманітної реклами і вживали заходи впливу до тих, хто намагався наклеїти нову.
zik.ua

0 коммент.:

Дописати коментар