неділю, 9 жовтня 2011 р.

"Тустань" і "Хвилю" продадуть через конкурс

6 жовтня, депутати Дрогобицкої міської ради на черговій сесії прийняли рішення, яким вилучили з переліку об’єктів, які не призначались для приватизації КП «Туристичний комплекс «Дрогобич» і КП «Хвиля». А іншим рішенням визначили формою їх приватизації конкурс. Рішення було прийнято більшістю голосів.
Разом з тим значна частина депутатів виступила проти, на їх думку, поспішної приватизації цих підприємств.

«Ми не проти приватизації цих об’єктів, лише проти приватизації в даний час, – сказав депутат міської ради Олег Хрущ. – Оскільки вже прийняті рішення про приватизацію кафе «Пельменна» і «Надія», то варто було спочатку дочекатись результату їхньої приватизації».

Зі слів депутата, слід врахувати, що нині в рамках «Євро-2012» Дрогобич має хоч якесь фінансування на рівні держави, то в 2012-2014 рр., невідомо як буде і продавати вже не буде що. Тому необхідно зберегти ці об’єкти, щоб рятувати ситуацію в наступні роки, бо невідомо якою вона буде.

Депутатами Михайлом Ваврином, Сергієм Гориславським та іншими, зокрема, пропонувалось заслухати керівників підприємств, запропонованих для продажу і вжити заходи для поліпшення менеджменту, допомогти колективам вирівняти фінансову ситуацію, щоб зберегти підприємства, які нині є у важкому фінансовому стані. На думку депутатів, влада не робить ніяких запобіжних заходів щодо збереження цих об’єктів, не враховує думки колективів.
zik.ua

0 коммент.:

Дописати коментар