понеділок, 17 жовтня 2011 р.

Чи вдався Дрогобицький "Майданс"?

Вчора в Дрогобичі напроти головного входу в ратушу відбувся танцювальний виступ молоді, що нагадував флешмоб. Активісти згуртували десятки підлітків ймовірно для подачі заявки на участь в проекті каналу Інтер - "Майдан'c", maydans.com.ua Що з цього вийшло можна судити з відео. Молодь звичайно в захваті і чудово провела час. Але чи достатньо рівня підготовки учасників і кваліфікації тренерів, щоб достойно представляти Дрогобич на національному телепроекті?

Тим більше, що в Дрогобича вже є негативний досвід "Міняю жінку". А конкуренція на телепроекті "Майдан'c" шалена. Тут можна переглянути відео команд інших міст http://maydans.com.ua/video Вчорашній виступ на їх фоні виглядає досить слабо. Нажаль в сучасних умовах успіх в такому проекті неможливий без талановитих тренерів та професійних продюсерів а це вимагає не малих фінансових затрат. Проте, бажаємо учасникам успіху та наснаги.
Ольга Жук

8 коммент.:

Анонім сказав...

Нагадує вранішню зарядку в дитячому садку ;-)

Анонім сказав...

Не щоб пиво пити блять вони щей танцюють.малі покидьки

Адольф сказав...

Головне місце вдало вибрали))) Це напевно танцювальна підтримка депутатського корпусу, щоб їм веселіше було "про місто дбати"...

я сказав...

а шо за дябчик в краватці?

Анонім сказав...

хто знає того хореографа? його замого треба навчити рухів! а танець ужас, за тиждень можна зробити кращу хореографію!!!

wowan сказав...

То Юрко Задорожній. Хлопаки по ходу вирішили бабла на халяву нарубати. Розкажуть всім яку добру справу започаткували, Дрогобич прславляють. Може місто якесь бабло дасть а може спонсорів дурних знайдуть. А то що з Дрогобича ржати будуть то їм поф, вони звикли...

kycia сказав...

Народ,привіт!Вам нема чого робити.тільки обливати болотом людей,які мають перед собою таку поважну мету.І що за образи на адресу хореографа?Таке враження,ніби ця людина образила весь світ.Припиніть писати про нього всю цю муру.Він не такий.яким ви хочете його представити.Я відповідаю за кожне написане мною слово.

яяя сказав...

я не такая я жду трамвая

Дописати коментар